Wil je graag fitter worden?

Omdat voeding daarvoor een belangrijke basis is, wil je meer kennis over hoe je je voeding gezonder kunt maken, op een manier die bij jou past. Hoewel je graag fitter wilt worden, vind je het in de praktijk vaak lastig om de goede keuzes te maken. Je wil dus weten hoe je het in de praktijk voor elkaar krijgt om ook écht gezonder te gaan eten.

Gaan die laatste kilo’s er niet af?

Je bent al een aantal kilo’s afgevallen, maar het lukt je niet om die laatste paar kilo’s er af te krijgen. Je wil weten hoe je je eetpatroon verder kunt verbeteren, zodat ook dat gaan lukken.

Heb je al meerdere pogingen gedaan?

Je hebt al verschillende pogingen tot afvallen gedaan. Tot nu toe heeft dat alleen tijdelijk effect gehad. Na het afvallen verviel je in oude gewoontes. Je wil nu weten hoe je je gedrag kunt aanpassen, zodat je wel blijvend gaat afvallen.

Alléén kilo's op de weegschaal niet het belangrijkste

Ik wil je hierin ook mentaal sterker maken, en je laten zien dat het vooral ook ‘lekker in je vel zitten’ moet zijn. Het is niet alleen de weegschaal die dicteert of je goed bezig bent of niet. Ieder lichaam is anders en iedereen reageert anders op bepaalde voeding. 

Ik wil jou graag begeleiden op jouw pad om je beter te voelen, fitter te worden en af te vallen en ga graag samen met jou aan de slag!

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.