Iedereen loopt er wel eens in meer of mindere mate tegenaan: het zit je tot hier, het groeit je boven het hoofd, je bent er klaar mee, je loopt iedere keer tegen hetzelfde aan, je weet niet om te gaan met deze situatie of persoon.

Je merkt dat het in je lijf gaat zitten. Er ontstaan spanningsklachten en het lukt je niet meer om daar zelf uit te komen.

Het helpt om eens met een onafhankelijk iemand te praten. Noem het sparren, noem het klankborden, noem het spiegelen, geef het een hippe naam. Maar uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: het eens allemaal op een rijtje krijgen door er met iemand over te praten die luistert, die de juiste dingen vraagt en soms ook wat zinnigs zegt.

Ik bied je de begeleiding aan die bij jou past. De essentie ligt hem vooral in het zoeken naar een manier van omgaan met de dingen zoals dat voor jou goed is. Er weer achter komen wie jij bent, hoe jij met de dingen eigenlijk om wilt gaan, kiezen voor hetgeen jij wilt, een leven leven zoals bij jou past. Maar ook weer leren om te ontspannen, als dat nodig is.

Ik geef je graag de handvatten die je nodig hebt om op eigen kracht verder te kunnen. Dit kan van alles zijn op het gebied van gedrag, voeding en sport.

Ik hoop je graag te zien.

Neem contact met me op voor een afspraak

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”1″ hide=”staff_members,date,week_days,time_range”]