Wat houdt een stoelmassage precies in?

Een stoelmassage is een speciale massagebehandeling gericht op drukpunten in de nek, schouders, armen, handen en rug. Deze behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen massagestoel, en het fijne is dat je je kleding gewoon kunt aanhouden. De hele sessie duurt ongeveer 20 minuten en begint met een kort gesprek om eventuele specifieke wensen of aanpassingen te bespreken.

Stoelmassage Breda Flow Motions

Waarom zou je kiezen voor een stoelmassage?

Stoelmassages maken gebruik van specifieke technieken die de doorbloeding van weefsels stimuleren. Dit kan helpen bij verschillende klachten, zoals:

  • Stijve nek
  • Spanningshoofdpijn
  • Tintelende vingers
  • Pijnlijke schouders en armen

Deze behandeling kan zowel preventief als gericht op herstel worden ingezet. Bovendien staat een stoelmassage bekend om zijn aangename en ontspannende karakter. Na de behandeling krijg je een korte activatie om weer fit en alert aan de slag te gaan.

Hoe verloopt een stoelmassage?

Een stoelmassage is opgebouwd uit twee delen: ontspanning en stimulatie.

Ontspanning:

Het ontspanningsdeel begint met het masseren van drukpunten bij de schedelrand, in de nek en op de schouders. Daarna worden de schouders gestrekt, en worden ook de armen, handen en vingers behandeld. Het ontspannende gedeelte wordt afgesloten met drukpuntmassage op de rug.

Stimulatie:

Het tweede deel van de behandeling is gericht op stimulatie. Hierbij worden de rug en schouders geklopt en wordt de hoofdhuid gestimuleerd. Het is belangrijk op te merken dat elke stoelmassage iets anders kan zijn, afgestemd op de behoeften van het moment.

Stoelmassage op de werkvloer

Stoelmassages op de werkvloer kunnen aantoonbaar helpen om het ziekteverzuim te verminderen en de tevredenheid van medewerkers te verhogen. Werknemers waarderen het vaak enorm als hun werkgever op deze manier laat zien dat ze het welzijn van hun personeel serieus nemen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Flow-Motions voor een nadere kennismaking!

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACT