Over mij

Ik ben Peter Horst, eigenaar en oprichter van Flow-Motions. Geboren en getogen in Zutphen, maar later verhuisd naar het ‘zonnige zuiden’, en nu dus gevestigd in Breda.

Na heel lang in de grafische wereld gewerkt te hebben, ben ik in de customer care gerold in de chemie. Mijn laatste werkgever is een van de grootste bedrijven ter wereld. Ik heb in die tijd enorm veel gedaan en geleerd. Vooral ook over mezelf en wat ik niet meer wilde. Ik wilde niet meer dat kleine radertje zijn in die enorme machine. Ik voelde me nutteloos, en zat dicht tegen een burnout aan. Tijd voor mij om het roer compleet om te gooien.

Vanuit de chemie naar Leefstijlcoaching, Personal Training, en nog meer…

Ik wilde mensen helpen, écht helpen, op persoonlijk vlak. En ben toen de opleidingen tot Leefstijlcoach, Personal Trainer en Gewichtsconsulent  begonnen, en dat geeft mij de mogelijkheid gedragsverandering bij mensen teweeg te brengen, waardoor zij beter in hun vel zitten, beter functioneren en soepeler en makkelijker bewegen.

Verder al geruime tijd sportmasseur, kettlebell master trainer, en nu dus de nieuwe disciplines erbij, in één mooi bedrijf, Flow-Motions. 

Waarom “Flow-Motions”?
Alles is in beweging, beweegt en verandert constant. Alles vloeit in elkaar, door elkaar. Bij velen is die beweging, zowel op fysiek vlak als mentaal vlak, echter niet zo vloeiend en vanzelfsprekend. Ik kan je helpen mentaal en lichamelijk weer ‘uitgelijnd’ te geraken, zodat de energie weer kan stromen en jij je weer beter kunt voelen.

Naast mijn werk zijn mijn hobbies lezen, sporten (kyokushin karate, Animal Flow, mountainbiken, hardlopen, yoga, eigenlijk alle soorten beweging)  en mijn kinderen.

Ben jij op zoek naar een leefstijlcoach, gewichtsconsulent of Personal trainer, bel of mail dan voor een kennismakingsgesprek (06-42543976 of info@flow-motions.nl)

Wil jij een (sport)massage, Kettlebell training of Animal Flow lessen volgen? Boek dan online je les!

Hopelijk spreek ik je snel!

Peter

P.S.
Voor iedereen die geïnteresseerd is in sportmassage: ik heb mijn opleiding gevolgd bij IVS Opleidingen en dat was een topervaring. Goede lessen, leuke docenten en veel praktijk. Zeker de moeite waard om te checken!