Ben je op zoek naar een fijne ontspanningsmassage in Breda? Heb jij altijd spanning in je schouders, nek of rug? Heb je een stressvolle dag gehad? Of ben je gewoon op zoek naar een uurtje heerlijk ontspannen? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over ontspanningsmassages bij Flow-Motions, inclusief de voordelen, technieken en tarieven.

Ontspanningsmassage Breda

Wat is een ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage is een vorm van massage die gericht is op het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning. Door middel van diverse massagetechnieken wordt het lichaam gemasseerd, wat kan resulteren in een verbeterde doorbloeding, verlichting van spierspanning en een algeheel gevoel van ontspanning. Daarnaast heeft het als voordeel dat het ook helpt om afvalstoffen sneller uit het lichaam af te voeren en bevordert het het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Welke massagetechnieken worden gebruikt bij een ontspanningsmassage?

Tijdens een ontspanningsmassage kunnen diverse massagetechnieken worden toegepast, waaronder effleurages, petrissages en fricties. Deze technieken worden gebruikt om de spieren te ontspannen, de doorbloeding te verbeteren en eventuele spierknopen te behandelen.

Wat is het verschil tussen een ontspanningsmassage en een sportmassage?

Hoewel zowel een ontspanningsmassage als een sportmassage gericht zijn op het verbeteren van de spierconditie, zijn er verschillen tussen de twee. Een ontspanningsmassage is meer gericht op ontspanning en stressvermindering, terwijl een sportmassage zich specifiek richt op het behandelen en voorkomen van blessures bij sporters.

Als je op zoek bent naar een ontspannende massage, ben je bij Flow-Motions op het juiste adres. Massagepraktijk Flow-Motions bestaat ‘pas’ sinds 2021, maar ik masseer als sinds 2006. Elke massage is afgestemd op jouw wensen, dus geen standaard riedeltje. Ik werk alleen, dus de massages worden altijd uitgevoerd door mijzelf.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn klanten vertellen mij vaak hoe mijn massages hebben bijgedragen aan een verbeterde levenskwaliteit. Of het nu gaat om verlichting van rugpijn, het verminderen van hoofdpijn, of simpelweg genieten van een moment van rust, de voordelen zijn talrijk en persoonlijk. 

Hieronder een aantal reviews van mijn klanten.

Wat kan ik verwachten?

Je wordt ontvangen in een fijne massageruimte, waar het prettig ruikt en het lekker warm is met rustgevende achtergrondmuziek. Vooraf wordt altijd gevraagd naar eventuele klachten en wensen waar altijd rekening mee wordt gehouden. Daarna zal ik beginnen met de massage. Hierin mag te allen tijde worden aangegeven als iets niet prettig aanvoelt. Dan zal ik de gebruikte technieken eventueel wijzigen of de massage op dat deel van het lichaam stoppen. Het is belangrijk dat de massage voor jou prettig voelt, en je je goed kunt ontspannen.

Praten mag, maar moet niet

Waarin ik me onderscheid van veel andere masseurs, is dat ik praten tijdens de massage wel ‘aanmoedig’. Uiteraard is het niet verplicht, maar ik merk dat veel klanten het fijn vinden om hun verhaal kwijt te kunnen. Hierin wil ik ook een luisterend oor kunnen geven. De massages worden hierdoor vaak ook effectiever. Door te luisteren naar het verhaal van een klant, krijgt stress de ruimte om te ontladen, wat een positief helend effect kan hebben.

Zijn er do's en don'ts?

Het is aan te raden om voorafgaand aan de massage geen zware maaltijden te eten en voldoende water te drinken. Na de massage is het goed om even rustig aan te doen en het lichaam de tijd te geven om de effecten van de massage te laten bezinken. 

Lees hierover meer op de pagina’s “Veelgestelde Vragen” en “Tips en Weetjes voor een ontspannen massage

Zijn er ook andere massages mogelijk?

Naast ontspanningsmassages worden er ook sportmassages en stoelmassages aangeboden. Ook zijn er combinaties van massages beschikbaar, waarbij diverse massagetechnieken gecombineerd worden voor een optimaal resultaat.

Mijn massages zijn gericht op het behandelen van spierspanning en het verminderen van knopen in de spieren. Deze massage kan wat intenser aanvoelen dan een zachte ontspanningsmassage, maar is over het algemeen effectiever zijn bij het behandelen van vastzittende spieren.

Prijzen van de massages

Ik hanteer zeer scherpe prijzen, omdat ik van mening ben dat een massage voor IEDEREEN bereikbaar moet zijn, en iedereen zou zichzelf dit mooie geschenk moeten gunnen. Voor de prijzen van de massages en de verschillende mogelijkheden wil ik je verwijzen naar de pagina “prijzen“. Hier kun je alle prijzen zien en de verschillende opties aanschaffen. Van een losse massage van 30 of 60 minuten tot een rittenkaart voor meerdere behandelingen.

Wil jij een heerlijke ontspannende massage? Boek dan nu snel je afspraak!

Boek nu een afspraak

Plan nu je afspraak hieronder of neem contact met me op voor meer informatie.

BOEK NUMeer info